2021/09/19 Lesifotók, Tudum: Globális Rajongói Esemény
2021/09/10 Lesifotók, Ne nézz fel képek és előzetes
E_JMpAoWYAEGkez.jpg
E_JMpAuWEAAbMlz.jpg
A770DD97-98AB-4C2E-BB89-624184776343.jpeg
E-w0Y-yXoAs0A98.jpg
43691DDA-1F3B-4202-8343-EEED29406580.jpeg
73AE9D99-E11E-4BD3-8B89-22BC9FD8A048.jpeg
icon-clock-o
2021.07.25.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek, Don't Look Up, Untitled Lila Neugebauer Project
Már egy ideje, hogy a louisville-i születésű és Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence új filmben jelent meg.
De jó hír a “Hunger Games” timsó rajongóinak, akik Louisville belvárosától körülbelül 24 mérföldre keletre nőttek fel – várakozásodnak majdnem vége.
A 30 éves színésznőnek két új projektje van bemutatón, köztük a “Don’t Look Up” és a “Red, White And Water”. Íme, mit kell tudni az egyes filmekről.

„Red, White And Water”

Amikor Lawrence 2019-ben elkezdett dolgozni ezen a filmen, ez volt az első film, amelyet forgatott, mióta bejelentette, hogy szünetet tart a színészi játékban.
“Két évig nincs semmi készletem” – mondta Savannah Guthrie-nak 2017-ben az NBC “Today” című műsorában.
Lehet, hogy Lawrence nem volt aktív egyetlen filmben sem, de a színfalak mögött új projektek kidolgozásával volt elfoglalva. 2018-ban megalapította a Excellent Cadaver produkciós cégét, amelyen keresztül a “Red, White And Water” egyik producere.
A film arról szól, hogy egy amerikai katona (Lawrence) küzd az élethez való igazodás után, miután Afganisztánban fejsérülést szenvedett. Lawrence mellett a szereplők között Brian Tyree Henry, Samira Wiley és Stephen McKinley Henderson szerepel.
A “Red, White And Water” című filmet New Orleansban forgatták 2019 nyarán, alig néhány hónappal azelőtt, hogy Lawrence októberben összekötötte volna az életét Cooke Maroney művészeti galéria igazgatójával egy Rhode Island-i esküvőn. A sztárokkal teli esküvői vendégek listáján állítólag híres haverok, Adele, Kris Jenner, Amy Schumer, Emma Stone és Ashley Olsen voltak.
Ez év elején Lawrence visszatért New Orleans-ba és befejezte a “Red, White And Water” című film forgatását. Bár a hivatalos megjelenés dátumáról nincs szó, az IMDb szerint a film várhatóan 2022-ben készül el.

“Don’t Look Up”

Lawrence az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio mellett a “Don’t Look Up” című sötét vígjátékban is dolgozott.
A színész duó olyan alacsony szintű csillagászokat játszik, akiknek az a feladata, hogy médiaturnéra induljanak, hogy figyelmeztessék az emberiséget a bolygó felé törő aszteroidáról.
Írta és rendezte Adam McKay, Lawrence, aki tűzvörös parókát űz a filmben, és DiCaprio vezetik az A-listás szereplőket, köztük Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Chris Evans, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry és még sokan mások.
Bár nem jelentettek be hivatalos megjelenési dátumot, a “Don’t Look Up” része a Netflix 2021-es új filmkiadásának istállójának.

Mi lesz Jennifer Lawrence számára?

Úgy tűnik, hogy Lawrence a közeljövőben McKay-vel dolgozik egy másik projekten. A színésznő és a forgatókönyvíró/rendező összeáll a “Bad Blood”-val, Elizabeth Holmes milliárdos biotechnológiai vállalkozó valódi élettörténetével, akinek feddhetetlenségét kétségbe vonják egy szövetségi vizsgálat után.
Lawrence a “Mob Girl” producerként és színészként is szerepel a New York-i Lower East Side-on élő anyáról, aki az FBI maffiainformátorává válik. Mindkét film előkészítés alatt áll.
Még annyit röviden a Don’t Look Up filmhez, hogy eddig úgy néz ki, hogy ez év decemberében fogja bemutatni a Netflix.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük